Consti Talotekniikalle kansallinen yritysturvallisuustodistus

Julkaistu:

Consti Talotekniikalle kansallinen yritysturvallisuustodistus

Consti Talotekniikka Oy on saanut Puolustusvoimien myöntämän kansallisen yritysturvallisuustodistuksen. Todistusta edellytetään valtionhallinnon turvaluokitelluissa hankkeissa. Sitä vaaditaan usein sekä kansallisissa että kansainvälisissä julkishallinnon kilpailutuksissa osoittamaan, että yritys kykenee käsittelemään turvallisesti salassa pidettävää tietoaineistoa.

Todistuksen edellyttämässä yritysturvallisuusselvityksessä arvioidaan ja varmistutaan yrityksen ja sen vastuuhenkilöiden luotettavuudesta, yrityksen tietoturvallisuuden tasosta sekä yrityksen sitoumustenhoitokyvystä. Selvityksessä auditoidaan turvallisuusjohtamisen, henkilöstöturvallisuuden, fyysisen turvallisuuden sekä tietoturvallisuuden prosessit.

Kan­sal­li­nen yri­tys­tur­val­li­suus­to­dis­tus luovutettiin Consti Talotekniikalle 15.4.2019. Todistus on voi­mas­sa viisi vuot­ta, jonka kuluessa turvallisuustason ylläpito varmistetaan auditoinnein.

Kuvassa keskellä vasemmalla kapteeniluutnantti Pekka Kaariste ja oikealla Consti Talotekniikan toimialajohtaja Pekka Pöykkö ja heidän ympärillään CTT:n jory ja työryhmäläiset.

 

Lisätietoja:

Pekka Pöykkö puh. 050 4324 822

toimitusjohtaja

Consti Talotekniikka Oy

 

Consti Talotekniikka Oy on Consti Yhtiöt Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiöllä on neljä liiketoiminta-aluetta: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2018 Consti-konsernin liikevaihto oli 316 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla.

 

 

 

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö