Consti remontoi Haikkoon modernin kylpylän

Julkaistu:

Haikon Kartanon kylpylärakennuksessa on meneillään mittava remontti. Töistä vastaa Consti Korjausurakointi Oy, joka on yksi Suomen johtavista hotellisaneerausten toteuttajista. Uudistettu allasosasto avataan yleisölle maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja urakka kokonaisuudessaan valmistuu vapuksi.

Porvoossa sijaitsevan Haikon Kartanon ja Consti Korjausurakoinnin yhteistyö jatkuu. Kokonaisvaltaisen remontin ensimmäisessä vaiheessa reilu vuosi sitten saneerattiin kylpylähotellin aulatilat. Toisessa vaiheessa saneerattavana ovat allas- ja saunaosastot, hoitolakerros sekä osa hotellihuoneista ja käytävistä. Osa töistä on jo valmistunut.

haikonkartanoaula-1024x459

– Remontoimme meren puolelle ylellisiä kahden huoneen deluxe-huoneistoja, jotka mahdollistavat esimerkiksi pienten porukoiden majoittumisen yhdessä, kuvailee Consti Korjausurakoinnin aluejohtaja Pirkka Lähteinen.

Consti remontoi kylpylässä kaikkiaan noin 3 000 neliötä, ja urakan arvo on noin 2 miljoonaa euroa. Lopputulos edustaa uudenlaista, aiempaa maanläheisempää ja modernimpaa Haikkoa. Uudistuksen suunnittelusta vastaa julkisten tilojen sisustusprojekteihin erikoistunut Promakers Oy.

– Yhteistyömme etu on siinä, että suunnittelutyö ja remontin toteuttaminen ovat kulkeneet kaiken aikaa käsi kädessä. Molemminpuolinen joustavuus helpottaa kiireisessä aikataulussa pysymistä, sanoo projektipäällikkö Riikka Fransila Promakersilta.

Hotellisaneeraus on erikoisosaamista vaativaa työtä

Haikon Kartanon lisäksi Consti on viime vuosina toteuttanut lukuisia muita korkean profiilin hotellisaneerauksia muun muassa Klaus K -lifestylehotellissa, Helsingin Siltasaaren Hilton Strand -hotellissa sekä Glo Hotelleissa Kluuvissa ja Lönnrotinkadulla. Tuorein hanke on Helsingin Yrjönkadulla sijaitsevan St. George -nimisen luksushotellin saneeraus, joka valmistuu kesällä 2017.

– Hotelliosaaminen syntyy vaativan erikoisympäristön ymmärtämisestä. Haikossa ratkaisut on tehty sen mukaan, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla arvokasta kartanobrändiä, Lähteinen kertoo.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö