Consti peruskorjaa Heka Oy:n vuokra-asuntoja Kannelmäessä

Julkaistu:

Consti on valittu toteuttamaan peruskorjaus Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka Oy) omistamissa vuokrataloissa Helsingin Kannelmäessä. Urakan arvo on noin 8,4 miljoonaa euroa. Työt aloitetaan alkuvuodesta 2018.

Pelimannintien hankkeessa on kolme eri toteutusvaihetta, joista Consti tekee nyt ensimmäisen. Kaksi seuraavaa vaihetta kilpailutetaan erikseen.

Ensimmäisen vaiheen kohde sijaitsee Kannelmäessä osoitteessa Pelimannintie 13, ja se käsittää vuonna 1975 valmistuneet kolme asuinkerrostaloa, erillisen palvelurakennuksen sekä kaksi jätekatosta. Kerrostaloissa on yhteensä 96 asuntoa ja 5 350 asuinneliötä.

– Kyseiset vuokratalot ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Aloitamme kohteessa peruskorjauksen helmi-maaliskuussa 2018, ja urakkaan on varattu aikaa 20 kuukautta. Kohteen asunnot kunnostetaan täysin, ja niissä uusitaan kaikki LVIS–järjestelmät. Lisäksi peruskorjaamme huoltorakennuksen, uusimme vesikatot ja rakennamme 28 uutta parveketta, toimitusjohtaja Risto Kivi Consti Julkisivut Oy:stä sanoo.

 

Lisätietoja:

Consti Julkisivut Oy, toimitusjohtaja Risto Kivi, puh. 040 0441 141, email risto.kivi@consti.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö