Consti osti linjasaneerauksiin keskittyneen Oulun Talosaneeraus Oy:n

Julkaistu:

Consti Yhtiöt Oyj on 31.1.2017 toteutuneella yrityskaupalla ostanut vuodesta 2006 toimineen, linjasaneerauksiin keskittyneen Oulun Talosaneeraus Oy:n. Kyseessä on Constin historian 20. yritys- tai liiketoimintakauppa, ja se vahvistaa Constin talotekniikkayksikköä.

Oulun Talosaneeraus Oy on Oulun seudulla toimiva ja kymmenen toimintavuoden aikana vankan jalansijan saanut yritys. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 8 miljoonaa euroa. Yrityksessä työskentelee lähes 30 alan ammattilaista.

– Consti haluaa vahvistaa asemaansa Oulun seudulla. Tämän kaupan myötä olemme entistä varteenotettavampi korjauspalvelujen tarjoaja alueella, kertoo Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Marko Holopainen kaupan taustoista.

– Kartoitamme jatkuvasti potentiaalisia yrityksiä, joiden avulla toteutamme strategiamme mukaista kasvua. Nyt tehty kauppa on järjestyksessään kahdeskymmenes Constin perustamisen eli vuoden 2008 jälkeen.

Koko Oulun Talosaneerauksen henkilöstö siirtyy kaupan myötä Constin palvelukseen. Myös nykyiset asiakkaat siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja kaikki olemassa olevat sopimukset jatkuvat ennallaan.

Oulun Talosaneerausta ovat luotsanneet toimitusjohtaja Pasi Koskela ja liiketoimintajohtaja Heikki Laakkonen.

– Meillä on takana useita hyviä vuosia, ja myös viime vuonna liikevaihtomme kehittyi positiivisesti. Haluamme kuitenkin edelleen kasvaa ja kehittyä tekemisessämme, ja nyt siihen tuli hyvä ja luonteva mahdollisuus Constin kanssa, Koskela sanoo.

Lisätietoja:

Consti Yhtiöt Oyj
toimitusjohtaja Marko Holopainen, puh. 0400 458 158, marko.holopainen@consti.fi

Oulun Talosaneeraus Oy
toimitusjohtaja Pasi Koskela, puh. 040 831 2722, pasi.koskela@talosaneeraus.fi
liiketoimintajohtaja Heikki Laakkonen, puh. 050 371 8942, heikki.laakkonen@talosaneeraus.fi

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2015 Consti-konsernin liikevaihto oli 256 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö