Consti ostaa Cool Air Service Finland Ky:n liiketoiminnan

Julkaistu:

Cool Air Service Finland Ky siirtyy Consti Yhtiöt Oyj:n omistukseen liiketoimintakaupassa 30.11.2016. Kylmälaitteiden huoltoa ja asennuksia tekevä yritys toimii Pirkanmaan alueella ja vahvistaa Consti Talotekniikan Service-yksikköä. Cool Air Service on perustettu vuonna 2012.

Ostettavan yrityksen koko henkilökunta siirtyy Constin palvelukseen. Myös kaikki nykyiset asiakkuudet siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja yhteistyösopimukset jatkuvat ennallaan.

– Saamme lisää ammattitaitoista väkeä vahvistamaan Consti Talotekniikan huoltopalvelutiimiämme Pirkanmaalla. Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan asemiamme Tampereen seudulla, ja nyt tehtävä kauppa on luonteva jatkumo tälle kehitykselle, kertoo Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Marko Holopainen.

– Toivotamme uudet tekijät lämpimästi tervetulleiksi Constin tiimiin.

Cool Air Servicen ydinosaamista ovat huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut niin sanotuille olosuhdekylmän laitteille, kuten vedenjäähdyttimet, ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, vakio iv-kojeet, sähkö- ja atk-tilojen jäähdytyslaitteet sekä ilmalämpöpumput ja kylmäkellarit. Yrityksellä on myös vahva osaaminen ja tuntemus ilmastointi- ja talotekniikan automaatiojärjestelmistä.

– Alkava yhteistyö Constin kanssa on meille hieno tilaisuus ja arvostuksen osoitus tekemästämme työstä, sanoo Cool Air Servicen toimitusjohtaja Tero Karjalainen.

Lisätietoja:


Consti Yhtiöt Oyj, toimitusjohtaja Marko Holopainen, puh. 0400 458 158, marko.holopainen@consti.fi

Consti Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja Pekka Pöykkö, puh. 050 4324822,  pekka.poykko@consti.fi

Cool Air Service Finland Ky, toimitusjohtaja Tero Karjalainen, puh. 050-5733314, tero.karjalainen@coolairservice.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö