Consti muuntaa toimistotilat SATO:n huoneistohotelliksi Helsingissä

Julkaistu:

Consti toteuttaa toimistokäytössä olleen kiinteistön muutoksen huoneistohotelliksi Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 170. Vuonna 1988 rakennettuun kiinteistöön tehdään sisäpuolinen rakennus- ja talotekninen korjaus. Myös piha-alueita kunnostetaan viihtyisämmäksi. Tilaajana toimii SATO Oyj. Urakka alkoi helmikuussa 2018 ja valmistuu loppuvuonna 2018. Urakkasumma on noin 4,2 miljoonaa euroa.

Pääurakoitsijana toimiva Consti Julkisivut vastaa työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista. Urakkamuotona hankkeessa on SR-urakka, jossa suunnittelu tapahtuu yhteistyössä arkkitehtisuunnittelun kanssa; tilaajan valitsema arkkitehti toimii pääsuunnittelijana ja rakennus- ja LVIAS-suunnittelun osalta suunnitteluvastuu on pääurakoitsijalla.

Urakassa kohteen A-portaassa kerrosten 2 – 7 entiset toimistotilat muutetaan SATO Hotellikodiksi. Uudessa huoneistohotellissa tulee olemaan yhteensä 66 huonetta ja kaikkiin urakan kohteena olevaan kuuteen kerrokseen tehdään yhteiskäyttöön tarkoitettu tila. Ilmanvaihto ja vesijohtonousut sekä vaakavedot uusitaan suunnitellussa laajuudessa sekä IV-kone uusitaan uuden hotellikodin osalta. Myös tilojen sisäpinnat uusitaan sekä rakennetaan kokonaan uusia kosteita tiloja.

– Kaikki paitsi kiinteistön ulkoseinät ovat kipsiväliseiniä ja rakentamisessa ääneneristysvaatimuksiin pitää kiinnittää erityistä huomiota. Myös kiinteistössä olevan asuntosiiven sekä alakerrassa ympäri vuorokauden avoinna olevan päivittäistavarakauppa Alepan vuoksi työskentelyssä on erityisesti huomioitava kiinteistön käyttäjät, kertoo Consti Julkisivujen työpäällikkö Jussi Heinonen.

Hanke vahvistunut Constille Q1

_________________

Lisätietoa:

Consti Julkisivut / Asuntokorjaus, aluejohtaja Tapio Virta, 050 583 9473, tapio.virta@consti.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö