Consti mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Julkaistu:

Consti on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla.

Seuraavaa 100 vuotta rakentamassa. Consti on liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin korjausrakentaja. Constilaisten intohimo on korjata ja kehittää rakennettua ympäristöä kestävästi ja järkevästi. Siksi olemme korjausrakentamisen ykkönen. Korjausrakentamiseen käytetään Suomessa lähes kuusi prosenttia bruttokansantuotteesta, mikä on selvästi enemmän kuin Euroopassa keskimäärin. Tällä hetkellä Suomessa korjataan pääosin 1960- ja 1970-luvun rakennuskantaa. Seuraavaksi vuorossa on 1980- luku, joka oli 1970-luvun ohella asuinrakentamisen huippuvuosia. Korjaamalla vanhaa pidennetään rakennuksen käyttöikää ja lisätään rakennuksen arvoa. Korjaamalla vaalitaan myös suomalaista rakennusperintöä ja historiaa. Korjausrakentamisen arvostuksesta kertoo muun muassa arkkitehtuurin Finlandia-palkinto, jossa kaikki loppusuoralle päässeet työt olivat korjausrakentamiskohteita.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää palvelulle, joka on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki palveluun kohdistuvat kustannukset. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (87 %) kokee tärkeäksi, että voi tuote- ja palveluvalinnoillaan tukea suomalaista työtä.


___________________________________

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2017 Consti-konsernin liikevaihto oli 300,2 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. www.avainlippu.fi

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö