Consti kouluttaa: Mistä työelämän menestys syntyy?

Julkaistu:

Neljätoista työuransa alkupuolella olevaa Consti Talotekniikan osaajaa otti viime syksynä vastaan haasteen ja lähti kehittämään osaamistaan Consti Talent Management -koulutusohjelmassa. Vuoden mittaiseen valmennukseen kutsuttiin joukko huippumotivoituneita yksilöitä.

Räätälöity valmennuskokonaisuus tähtää rohkeuteen uudistaa ja kehittää totuttuja toimintamalleja yli yksikkörajojen. Koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja muun muassa uusien toimintatapojen kehittämiseen ja tulevaisuuden esimiehenä toimimiseen. Avainteemoja ovat itsensä johtaminen, viestintä- ja muutostilanteiden hallinta, tiimien johtaminen ja kehittäminen sekä yleisesti projektien hallinta.

– Tavoitteena on kasvattaa osallistujien itseluottamusta ja ymmärrystä omista vahvuuksista. Kun oppii luottamaan omaan osaamiseensa, rohkaistuu myös hakeutumaan uusiin ja erilaisiin tehtäviin Constissa. Verkostoituminen talon sisällä avaa yksilölle uusia urapolkuja, Consti Talotekniikan toimitusjohtaja Pekka Pöykkö  tiivistää.

Ryhmä kokoontuu vuoden aikana viisi kertaa. Ensimmäisillä lähipäivillä tehdään jokaiselle osallistujalle henkilökohtainen profiilikartoitus. Koulutus etenee ryhmätehtävien kautta itsenäisesti toteutettaviin toiminnallisiin harjoituksiin sekä kokemusten jakamiseen ryhmän kesken.

Jo ensimetreillä on selvää, että valmennuskonseptia tullaan jatkamaan ja laajentamaan myös Constin muihin toimialayksiköihin.

– Kokonaisuus nojaa yhtiömme arvoihin: asiakaslähtöisyyteen, innostumiseen ja innostamiseen sekä ammattitaitoon ja kokemukseen. Sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta turvaa osaltaan myös Constin kasvua.

Hakijat perustelivat motivaatiokirjeellä omia vahvuuksiaan jo valmennusryhmään pyrkiessään. Esiin nousivat itsensä haastaminen, uusiin tilaisuuksiin tarttuminen, omien vahvuuksien löytäminen ja näkemysten avartaminen. Siinä työelämän menestyksen eväät ovatkin, näiden valmennettavien käsissä.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Pro Motive Oy:n kanssa.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö