Consti Akatemiassa insinööritkin oppivat myyntiä ja asiakkuudenhallintaa

Julkaistu:

Syyskuussa Consti Akatemiassa käynnistyi jälleen runsaan vuoden mittainen koulutusrupeama, kun 13 constilaista vietti Asiakkuusosaajakoulutuksen kick off -päivää Hopeatiellä, Helsingissä.

Opintokokonaisuus tähtää myynnin ammattitutkinnon suorittamiseen ja antaa eväitä myyntitaitojen sekä asiakkuudenhallinnan kehittämiseen.

Oppia saavat tällä kertaa lähinnä Constin insinööritaustaiset työntekijät, joille Asiakkuusosaajakoulutus on motivoiva ja käytännönläheinen tapa laajentaa osaamista. Koulutussisällön tuottaa Management Institute of Finland MIF Oy yhteistyössä Consti Akatemian ja Stadin oppisopimuskeskuksen kanssa.

– Harvalla asiakasrajapinnassa työskentelevällä insinöörillä on taloon tullessaan myynnin koulutusta taustalla. Tavoitteena koulutuksessa on kokonaisvaltaisesti paremmat asiakkuudenhallintataidot ja Constin palveluiden tuntemus yli toimialarajojen. Tärkeintä on tietenkin, että uudesta osaamisesta hyötyvät lopulta asiakkaamme, kertoo Constin henkilöstöpäällikkö Sanna Rantsi.

Tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät

Consti Akatemia järjestää lukuisia koulutuksia vuosittain. Tähän mennessä yli 200 constilaista on kouluttautunut Consti Akatemian kautta. Koulutuksissa opetetaan muun muassa aikataulusuunnittelua ja TR-mittausta sekä yhtiön palvelutarjonnan tuntemusta. Lisäksi esimiehiä valmennetaan varhaisen tukemisen mallin toteuttamisessa ja tapaturma-asioiden hoitamisessa. Uusia aiheita otetaan koulutuskalenteriin tarpeen mukaan.

Panostukset sisäiseen koulutukseen ja hyvän uran rakentamiseen ovat saaneet kiitosta. Viimeisimmän henkilöstötutkimuksen (5/2015) mukaan constilaiset ovat keskimääräistä tyytyväisempiä työnantajaansa. Henkilökunnan vaihtuvuus on pientä ja viihtyvyys suurta, mikä on poikkeuksellista rakennusalalla.

Sisäinen koulutus paitsi tukee urakehitystä ja sitouttaa henkilökuntaa myös nostattaa me-henkeä, mikä on isossa organisaatiossa koettu tärkeäksi.

– Nyt käynnistynyt Asiakkuusosaajakoulutus toteutetaan käytännössä siten, että lähipäivien opinnot suoritetaan paikassa, missä myös yövytään ja kurssilaisille järjestetään yhteistä iltaohjelmaa. Näin myös sisäinen verkostoituminen on helpompaa, Sanna Rantsi taustoittaa.

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö