Alan kasvu tuo työtä korjausrakentamiseen: Consti palkkasi ennätysmäärän kesätyöntekijöitä

Julkaistu:

Korjausrakentamisen sekä talotekniikan viime vuosien kasvu on tuonut alalle työtä, ja Constissakin rekrytointeja tehdään entistä enemmän. Pula pätevistä osaajista on todellinen, mistä johtuen Consti kouluttaa kesätyöntekijöistään alalle uusia ammattilaisia. Kesätyöntekijöiden ansiosta Constilla meni tuhannen työntekijän raja rikki kesäkuussa.

Kesä on korjausrakentamisen aktiivisinta aikaa, ja Constissa eletään yhtä yrityshistorian kiireisimmistä kesistä. Constin alkuvuosi on ollut vilkas ja tilauskanta on hyvällä tasolla.

Alan kasvu on vauhdittanut myös nopeasti kasvavan Constin rekrytointia. Henkilöstömäärä on noussut viimeiset kolme vuotta noin sadan hengen vuosivauhtia, ja tänä vuonna. positiivinen trendi jatkuu.

Alkuvuoden kuluessa (tammi–toukokuu) vakituisia työntekijöitä on palkattu 10 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavalla ajanjaksolla.

Tuhannen työntekijän raja rikki

Myös kesätyöntekijöitä on pystytty palkkaamaan enemmän kuin vuosi takaperin. Tänä vuonna Consti työllistää yhteensä 104 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Kesän myötä tuhannen työntekijän raja meni rikki ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa.

Consti tarjoaa erilaisia urapolkuja ja etenemismahdollisuuksia. Consti kiinnostaa alan opiskelijoita, sillä yrityksessä on tarjolla haastavia työnjohdon  ja toimistotyön harjoittelupaikkoja.
marko-holopainen_2015-lokakuu_lores-600x400– Korjausrakentamisen ja talotekniikan työnjohtopuolen ammattilaisista on huutava pula työmarkkinoilla. Harjoitteluohjelmien myötä koulutamme tekijöitä alalle. Kesäajan rekrytoinneillakin tähtäämme pysyviin työsuhteisiin, taustoittaa Consti Yhtiöiden toimitusjohtajaMarko Holopainen.

Consti etsii jatkuvasti organisaatioonsa uusia osaajia eri puolilla Suomea. Yhtiössä on kaiken aikaa auki useita työpaikkoja.

Avoimet työpaikat

Lue kaikki Uutiset

Jätä tarjouspyyntö