Talotekniikka

Consti Talotekniikka Oy on yhteistyökumppaninne kaikissa talotekniikkaurakoissa, olipa kyseessä haastava uudiskohde tai vaativa saneeraus.

Consti Talotekniikka Oy tunnettiin aiemmin nimellä Koja Tekniikka. Yhtiön ydinosaamista on aina ollut talotekninen suunnittelu ja urakointi. Haluamme palvellla asiakkaitamme niin vaativissa saneerauskohteissa kuin haastavissa uudiskohteissa, pieniä ja nopeita muutostöitä unohtamatta.

Konkari uudistuu

Nimi ja ulkoinen ilme on muuttunut. Olemme myös saaneet organisaatioomme paljon uusia voimia sekä osaamista. Mansen Putki Oy, Espoon LVI-Sisustus Oy, Katajanokan Vesi ja Lämpö Oy, Putkireformi Oy sekä Nuohous- ja ilmastointipuhdistus Petri Valve Oy ovat yhdistäneet tietotaitonsa kanssamme ja yhdessä olemme entistäkin vahvempia. Osaamisemme on täydentynyt asuintalopalveluilla, sujutuspalveluilla sekä LVI- ja ilmastoinninhuoltopalveluilla. Consti Yhtiöiden vankka asema markkinoilla ja tuki mahdollistaa monia yhteistyön muotoja, joista on välitöntä hyötyä asiakkaillemme.

Kilpailukykyinen ja monipuolinen

Markkinoilla kilpaillaan kovasti juuri nyt. Siinä samassa mittelöidään kuka on korjausurakoinnin ja talotekniikan johtava asiantuntija. Ajat ovat haastavia ja kilpailijoiden kirjo on moninainen. Mukaan mahtuu monenmoista yrittäjää. Olemme kisassa täysillä mukana, emmekä vailla todellisuuspohjaa. Kattavat resurssit ja innostunut, osaava henkilökunta ovat tärkeintä pääomaamme. Tinkimätön laatu, kokemus ja ammattitato luovat pohjan kilpailukyvylle ja takaavat asiakkaille monipuolisen tarjonnan.

Tutustu referensseihimme – vuosien aikana olemme olleet mukana monissa mielenkiitoisissa kohteissa, takana on paljon työtä ja sitäkin enemmästä kallisarvoista kokemusta.

Vain parasta asiakkaille

Asiakkaat vertailevat urakoitsijoita, totta kai. Palveluiden toiminnallisuuksia ja hinta-laatu-suhdetta mietitään tarkkaan. Syystäkin, sillä valtava määrä varallisuutta on sidottu kiinteistöihin ja asuintaloihin. Puhutaan sitten putkiremontista, linjasaneerauksesta tai kiinteistön LVI- ja sähkösaneerauksesta kaikille on yhteistä se, että remontti vaikuttaa elämiseen ja tekemiseen isolla kädellä. Kokeneiden ammattilaisten voimin voimme auttaa tekemään projektista miellyttävämmän. Otamme tarvittaessa vastuun projektin koko kulusta.

Toimintamme perusta on sertifioitu laatujärjestelmä, josta voit lukea lisää täältä.

Meillä on myös RALA-pätevyys ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun.

Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme kuinka se voidaan totetuttaa

Vanhan korjaaminen on sydäntämme lähellä. Olemme vakuuttuneita siitä, että kiinteistön korjaaminen on ekologisempaa kuin vanhan roskakoriin heittäminen ja haluamme kertoa, että mahdollisuuksia on paljon. Kysy ammattilaisiltamme lisää!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail